Ahvenanmaan seikkailu alkaa!

Kesä on täällä ja uudet pyöräseikkailut ovat taas edessä! Mukana matkassa on tällä kertaa Jeremi, Helen, Jere, Aliisa, Joona ja Melissa. Koskaan ei olekaan ollut näin montaa ystävää matkassa yhtä aikaa. Oikeastaan muutama ei ole koskaan aiemmin ollut matkapyöräilemässä. Uusia kokemuksia edessä!

Matkamme suuntaa siis tällä kertaa Ahvenanmaalle. Reitti tulee kulkemaan Turusta Vuosnaisten, Brändön ja Ahvenanmaan pääsaaren Getan kautta Maarianhaminaan. Sieltä suunnataan kotiin sitten laivalla. Päivämatkat tulevat olemaan hyvin rauhallisia, noin 40-60km. Matkaa kestää maanantaista sunnuntaihin. Tällä kertaa lähdetään tosissaan lomalle. Eilinen ilta menikin pakatessa ja jännittäessä.

Aamulla energia oli jännittynyt, kun neljä meistä kokoontui Joonan pihalla. Tavaroita sumplittiin ja mietittiin vielä että kaikki on mukana. Lähdimme reippaasti kohti Naantalia. Hieman Naantalin jälkeen saatiin myös Jere ja Aliisa mukaan matkaan. Reippaan 45 kilometrin jälkeen pääsimme lopulta Velkuan lauttalaiturin tuntumaan nauttimaan tauosta, viileästä ilmasta ja lounaasta. Kuuden kokin voimin saatiin onneksi nuudelit keitettyä.

Velkuan reitin lautalla oli paljon väkeä pyöriensä kanssa. Pyöräilyn ja ulkoilun nousu näkyy etenkin tällaisissa paikoissa. Kuvassa näkyy osa lautalla olleista pyöristä. Matkalla saimme ihailla kauniita saariston maisemia ja makoilla kasassa lautan kannella.

Hakkenpään puoleisella rannalla nautimme hartaasti Kantakahvilan kahvista ja jäätelöstä. Hymyilimme ja nauroimme porukalla, kun puhuimme elämästä, parisuhteista ja suutelutekniikoista.

Taivassalon Salen kautta suuntasimme jo sitten Mussalon leirintäalueelle, päivän päätepisteeseen. Leirintäalueen telttapaikat avokaliolle levitetyn hiekan päällä antoivat hieman päänvaivaa teltan pystytyksessä. Väsyneitä reisiä pelasti alueeseen kuuluva sauna, josta pääsi ihanan lämpimään mereen uimaan. Ilta kului tortilloja syöden maisemapaikalla retkibingoa suunnitellen.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s